Krig i to forskjellige verdener

Det er så mye fokus på hva som er lov og ikke lov, hva som er teit og ikke teit og hva som er bra nok og ikke bra nok at det er ikke rart alle har hver sin krig å håndtere!

Jeg fikk ofte høre at jeg ikke kunne fortelle om problemene mine fordi det fantes barn i andre land som var fattige, levde i krig og som ikke fikk mat.. men jeg lever jo i en helt annen krig enn de gjør.. jeg tenker på de, ja! Støtt og stadig, jeg liker ikke at andre har det vondt. Men det er sikkert litt av grunnen til at jeg kriger med meg selv! Jeg går igjennom en kamp hver dag for å holde meg oppe. Jeg kriger ikke med våpen, jeg kriger med selvbildet, angst, depresjon, spiseforstyrrelser og andre ting.. jeg har det vondt på ett vis jeg også, og min kamp kan ikke sammenlignes med kampen til de fattige, de i krigsherjede land og drar uten mat og drikke..

Jeg bruker medisiner for å huske hvordan og hvorfor jeg skal smile, jeg torturerer meg selv med stygge meninger og bomber meg selv med ord.. men min krig kan fortsatt ikke sammenlignes med andres kamper.. jeg har det vondt på en helt annen måte og det er det så mange flere som har!

Som mange sikkert har sett så har ikke jeg delt så masse annet enn det jeg gjør og mer synelige ting her på bloggen siden jeg ble mor, å det er rett og slett for å slippe å krige mer enn jeg allerede gjør. Jeg har vært redd for andres meninger og derfor har jeg ikke ville være så åpen som før!

Jeg har en fantastisk datter (som faktisk blir 2!!år i mai!) jeg har en fantastisk kjæreste som steller med meg og en familie som bryr seg om meg.. jeg setter utrolig stor pris på de jeg har rundt meg, men jeg klarer fortsatt ikke å slutte med å torturere meg selv..

Jeg har det bedre nå, jeg får hjelpen jeg trenger! Jeg brukte så mange krefter på å be om hjelp at det var for sent! Men nå kan jeg endelig smile igjen, endelig kose meg sammen med min lille familie og endelig få hjelp til å kjempe den kampen jeg gjør!

Så til alle dere som kriger sammen med meg, men samtidig føler seg helt alene! Ikke vær redd! Alt vil bli bedre om man ber om hjelp og slutter å bry seg om andres meninger! Alle har lov til å ha det vondt, det er ingen skam!

2 kommentarer

Mar1nas1n

18.04.2017 kl.03:15

Veldig bra skrevet! Er så utrolig enig med deg! Er så latterlig når noen sier du får ikke lov å si at du har det tungt fordi andre har det værre, det er som å si at du kan ikke ha det bra fordi andre har det bedre! Alle kriger sin egen kamp, noen større enn andre, og sånn er det bare. Vi er alle forskjellige og går gjennom ulike ting.

Viktoria Helen Lilleng

18.04.2017 kl.09:54

Mar1nas1n: sant!

Skriv en ny kommentar

Viktoria Helen Lilleng

Viktoria Helen Lilleng

20, Skjervøy

Viktoria Helen Lilleng 20 år og mamma til Nadine Estelle❤💛

Kategorier

Arkiv

hits